Villalån

Vad är ett lånelöfte?


skrivet den 06 okt av Admin, klockan:09:37
Man kan förenklat säga att ett lånelöfte är ett förhandsbesked som en privatperson får från en bank där det står hur mycket den här privatpersonen tillåts låna av banken inför ett kommande villaköp. Ett lånelöfte kan fås i både skriftlig och muntlig form och det vanligaste är då främst det skriftliga. Hur länge ett lånelöfte är giltigt kan variera från en bank till en annan men det som är vanligt förekommande är att det gäller i ungefär sex månader. Jag kände till att den här möjligheten fanns även innan jag själv beslutade mig för att få ett lånelöfte men jag hade ingen aning om vad det kallades för. Jag själv tycker att det är bra att ta ett lånelöfte och för mig personligen så är det någon slags utgångspunkt när jag nu är och tittar på hus. Det underlättar och gör att man kan fokusera på villor som ligger i min priskategori.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt